Despre Noi

Fleet1 este un serviciu prin care liderul pieței aftermarket de piese și servicii destinate autovehiculelor, Autonet Import, asigură repararea și întreținerea autovehiculelor care fac parte din flotele companiilor.
 
Acest serviciu oferă operatorilor de flote auto beneficiul de a-și concentra resursele existente sprea atingerea obiectivelor de business proprii, transferând problemele și riscurile gestionării parcului auto unei echipe dedicate și specializate în acest domeniu. Fleet1 oferă partenerilor săi nenumărate beneficii: servicii de înaltă calitate, acoperire națională, promptitudine, transparență și controlul și optimizarea costurilor întreținerii unei flote.

Pentru a va concentra asupra aspectului esential al propriei dumneavoastra afaceri, Autonet va pune la dispozitie o solutie completa de gestionare a parcului auto .
Comunicarea se realizeaza prin intermediul unei platforme online, denumita Fleet 1 (www.fleet1.ro), care va faciliteaza administrarea lucrarilor de intretinere si reparatie a autovehiculelor din dotare.
 
 

Servicii oferite

  • Nume utilizator
    Parola